Miało tego posta nie być, ale kolacja wyszla nam taka pyszna, że postanowiłam się z Wami podzielić owym przepisem.
Upatrzyłam go w programie Ani Starmach "Pyszne 25"- tagiatelle z sosem grzybowym. Danie wyszło wykwintne i pyszne. Moja jedyna uwaga - czepiając się szczegółów nie jest to danie, które przyrządzisz za 25 zł. Same mrożone kurki i rozmaryn w doniczce kosztował 20 zł, a gdzie reszta składników? Mimo wszystko - danie było warte swojej ceny :) Super się prezentowało jak na danie makaronowe :)
Świeczniki zrobiłam na szybko - szklanki ikeiowskie + koronka = nowe świeczniki :)
Wyglądało przepysznie :)
OdpowiedzUsuńMyślę, że jeśli smakowało tak jak wygląda to było pyszne:)
OdpowiedzUsuńPozdrawiam i zapraszam do siebie:))
genialne świeczniki!
OdpowiedzUsuńa koroneczkę robiłaś sama? czy miałaś takie?
Koronka gotowa - podklejona na szklankach :)
UsuńKurki drogie?
OdpowiedzUsuńA w lesie jesienią podobno są za darmo! (gdzieś słyszałam).
Ja grzybów nie zbieram wiec pozostają te kupne mrożone. I tanie nie są bo sezonu nie ma
UsuńŻartowałam, ja też nie zbieram - dostaję albo kupuję .
Usuńuwielbiam makarony
OdpowiedzUsuńuwielbiam kurki
uwielbiam świece z koronkami
:)
jak miło :)))
OdpowiedzUsuńRewelacja :)) Życzę Ci dużo miłości. Buziaki!
OdpowiedzUsuńSame pyszności:)
OdpowiedzUsuńDanie pyszne a cały wystrój genialny. Świeczki skradły moje serce :)
OdpowiedzUsuń